OM OSS

Webbshoppen drivs av NeH Svenska AB org-nr: 556561-9193. Säte: NASTA GÅRD 1, SE-70227 Örebro

PERSONUPPGIFTER

Vi samlar in personuppgifter från er vid beställning för att kunna fullfölja leveransen av ordern. Detta innefattar ert namn och adress för att kunna boka frakt för varorna, mobilnummer för leveransavisering och e-postadress för bekräftelse/kvitto. Personuppgifterna delas med fraktbolaget för att kunna utföra leveransen.
Utöver fraktbolag så delar vi även ut er e-postadress till vår betallösningsleverantör Bambora.

LEVERANS

Vi skickar vanligtvis lagerförda produkter inom 2-5 arbetsdagar. Beställningsvaror kan ta längre tid innan utskick sker. Leveranstid är beroende på land och fraktbolagets belastning.

BETALNING

Vi använder Bambora som leverantör av betallösning som utnyttjar SSL-teknologi för att säkerställa att dina kreditkort- och personuppgifter inte läcker ut. Väljer ni kortbetalning dras pengarna direkt från kortet.

MOMS

Priser visas inklusive moms, total moms anges i kundkorgen.

AVGIFTER

Fraktavgiften varierar beroende på land.

ORDERBEKRÄFTELSE / LEVERANSBEKRÄFTELSE

När en beställning görs skickar vi en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen. Vi skickar även en bekräftelse när vi skickat din beställning. Ni kan följa er order via den länk ni får på bekräftelsen.

REKLAMATION

Du har rätt att reklamera dina köpta produkter upp till 36 månader efter köpet. I orderbekräftelsen som skickats till er angivna e-postadress finns det en länk till er orderstatus-sida, där hittar ni ett reklamationsformulär som ni behöver fylla i.
Det går även bra att besöka order.neh.com där ni enkelt når er orderstatus-sida genom att ange ordernummer och e-postadress.

RETUR

Ni har rätt att returnera köpta produkter inom 14 dagar efter mottagen produkt, detta gäller ej för personifierade produkter, t.ex. kläder med eget tryck.

I orderbekräftelsen som skickats till er angivna e-postadress finns det en länk till er orderstatus-sida, där hittar ni ett returformulär som ni behöver fylla i.
Det går även bra att besöka order.neh.com där ni enkelt når er orderstatus-sida genom att ange ordernummer och e-postadress.

När ni fyllt i returformuläret så skickas en QR-kod till er via e-post & SMS, ni visar upp QR-koden hos närmaste postombud så ordnar de en fraktsedel till er försändelse.

Returfrakten står du som kund för. Notera att produkten ni returnerar måste vara i nyskick och skickats inom 14 dagar efter skapat returärende. (Tänk på att alltid spara spårningsnummer/kvitto vid inlämning av er retur).

OBS: Vill ni byta storlek ber vi er att skapa ett returärende och lägga en ny beställning på den storlek ni önskar. (Vill ni byta storlek på en paketartikel så vänligen kontakta vår kundtjänst via er orderstatus-sida).